Naujos prekės

Aktyvūs filtrai

  • Metalinio karkaso vežimėlis...
    • Nauja

    Metalinio karkaso vežimėlis...

    290,00 €

    Kamuolių vežimėlis pagamintas iš tvirtų metalinių vamzdžių karkaso, dažyto milteliniu būdu. Krepšys pagamintas iš PP tinklo, sutvirtintais kraštais. Vežimėlis skirtas krepšinio, futbolo, tinklinio kamuoliams. Parduodamas išardytas, lengvai surenkamas. Galima naudoti tiek lauke, tiek patalpoje.  Dydis: 108 cm x 77 cm x 108 cm. 

    Producer - Vinex.

  • Stačiakampis žaidimų...
    • Nauja

    Stačiakampis žaidimų...

    39,00 €

    Pailgas stačiakampis parašiutas, pagamintas iš šešių spalvų poliesterio audinio. Kraštai sustiprinti juosta. Parašiutas su 34 rankenomis. Parašiutas skirtas aktyviems, ritminiams žaidimams.

    Dydis: 8 m x 1 m

  • Žaidimų parašiutas vaikams...
    • Nauja

    Žaidimų parašiutas vaikams...

    129,00 €

    Žaidimų parašiutas vaikų grupėms. Skersmuo - 7 m. 24 rankenų. Ryškios, fluorescencinės spalvos. Puikiai tinka vaikų darželiams, mokykloms, vaikų grupėms. Parašiutas pasiūtas iš poliesterio. Skirtas vaikų lavinimui, įvairiems komandiniams žaidimams, ritmo pajautimui, motoriniams įgūdžiams lavinti. Puikiai tinka žaidimams su minkštais kamuoliukais. Vaikai mėgsta tiesiog slėptis po parašiutu. Galima po parašiutu landžioti, bėgioti. 

  • Vikrumo lazda su pagrindu
    • Nauja

    Vikrumo lazda su pagrindu

    16,00 €

    Plastikinė 1,8 m ilgio ir 32 mm skersmens lazda su tvirtu PVC pagrindu. Pagrindo svoris 400 g. Tinka naudoti ant dirbtinės vejos ar sporto salėje. Pagrindo spalva - geltona. Galimos lazdų spalvos: oranžinė, raudona, geltona, mėlyna, žalia, rožinė, balta ir juoda.

  • Smėlio laikrodžių rinkinys
    • Nauja

    Smėlio laikrodžių rinkinys

    7,00 €

    Rinkinyje 5 maži smėlio laikrodžiai. Stebėdami, kaip eina - byra laikas, vaikai pradeda įsisąmoninti laiko trukmę ir mokosi organizuoti savo laiką. 3 minutės dantų valymui, 10 minučių knygos skaitymui. Kiekvienas laikrodis turi savo spalvą. 5 laikrodžiai: 30 s; 1 min; 3 min; 5 min ir 10 min.

    Dydis: Ø 2.5 cm, 9 cm

    Amžius: 3+

  • Stiklinis šviesos molbertas
    • Nauja

    Stiklinis šviesos molbertas

    249,00 € Nuo

    Aukštos kokybės grūdinto stiklo šviesos molbertas kūrybai, terapijai, pažinimui. Puikus piešti pirštais naudojant guašą, vandeninius ar kitus nuplaunamus žažus, skystos kreidos flomasterius. Piešti galima ant abiejų pusių, vienu metu du vaikai gali kurti bendrą kūrinį tardamiesi bei papildydami vienas kitą.  Stiklinis molbertas yra įtvirtinamas į medinį pagrindą su led apšvietimu. Nuneškite savo kūrinį į tamsą ir gėrėkitės pakitusiu kerinčiu vaizdu. Molbertas turi 16 skirtingų šviesos atspalvių. Lengvesnei priežiūrai plaunant molbertą, stiklą rekomenduojama išimti iš medinio pagrindo. Stiklo kampai saugiai užapvalinti. Molbertai maitinamas iš tinklo, turi nuotolinio valdymo pultą. Pasirinktinai galite įsigyti molbertą vieną arba su tvirtu nailoniniu krepšiu, kuriame jį galite saugiai laikyti bei transportuoti. 

    Molberto dydis: 55.7 x 46.7 x 4.5 cm

    Svoris 4 kg.

  • Permatomos formos šviesos...
    • Nauja

    Permatomos formos šviesos...

    29,00 €

    Užtiškusios dažų dėmės formos plokštelių rinkinys. 10 skirtingos spalvos plokštelių. Formos pagamintos iš acetato. Puikiai tinka naudoti su šviesos lentomis ir stalais, prieš langą ar šviesą. Tai yra puiki priemonė mokytis spalvų, suvokti, kaip jos maišomos tarpusavyje, eksperimentuoti su šviesom. 7 formos yra permatomos (raudona, mėlyna, žalia, oranžinė, violetinė ir skaidri) ir 3 nepermatomos - juoda, balta ir veidrodinė. Kiekviena forma turi skylutę, jas galima suvėrus pakabinti, stebėti, kaip jos meta gražų spalvotą šešėlį. 

    Dydis: apie 15 cm. 

    Amžius: 3+

  • Skystos kreidos flomasteriai
    • Nauja

    Skystos kreidos flomasteriai

    10,00 €

    8 flomasteriai rašymui ant lentos, stiklo, metalo ar keramikos. Ryškios spalvos, lengvai nuvalomi. 

    Amžius: 3+

  • Spalvoto dekoratyvinio...
    • Nauja

    Spalvoto dekoratyvinio...

    25,00 €

    Dvylikos spalvų dekoratyvinio smėlio rinkinys, skirtas smėlio terapijai, kūrybinėms ar sensorinėms veiklom. Turėdami smėlio stalą ar padėklą, šviesos stalą, galite kurti smėlio paveikslus, tapyti besikeičiančius spalvingus kūrinius tiesiog pirštais. Turėdami klijų, galite kurti smūlio paveikslus ir ant popieriaus ar bet kokių tūrinių objektų - dekoruoti vazas, plastikines formas, rėmelius ir pan. 

    Plastikinė dėžutė su 12 spalvų smėliu, po 200 g.

    Amžius: 3+

  • Skaidrūs A4 dydžio lapai...
    • Nauja

    Skaidrūs A4 dydžio lapai...

    12,00 €

    Permatomų A4 dydžio lapų rinkinys. 5 skirtingų spalvų. Formos pagamintos iš acetato. Puikiai tinka naudoti su šviesos lentomis ir stalais, prieš langą ar šviesą. Tai yra puiki priemonė mokytis spalvų, suvokti, kaip jos maišomos tarpusavyje, eksperimentuoti su šviesom. 

    Dydis: 30 x 21 cm. 

    Amžius: 3+

  • Blizgantys skaičiai šviesos...
    • Nauja

    Blizgantys skaičiai šviesos...

    11,00 €

    Blizgančių, žaižaruorajčių, permatomų skaičiukų rinkinys. 14 atskirų skaitmenų 0-9, 10 ir po du skirtingus variantus 4 ir 7. Skaičiai pagaminti iš 3 mm akrilo. Puikiai tinka naudoti su šviesos lentomis ir stalais. Skaičiukai turi po 2,5 mm skylutę viršuje, juos galima suverti ant virvelės, kabėdami jie mes gražų spalvingą šešėlį. Tai yra puiki priemonė mokytis matematikos - susipažinti su skaitmenimis, susipažinti su spalvomis, lavinti smulkiosios motorikos įgūdžius. 

    Dydis: 7 cm. 

    Amžius: 3+

  • Medinis vaisių - daržovių...
    • Nauja

    Medinis vaisių - daržovių...

    69,00 €

    Medinių vaisių ir daržovių rinkinys spalvotose dėžutėse. Dėžutes galima sudėti vieną ant kitos. Penkių spalvų vaisiai ir daržovės, 2 virvelės su medine "adata".  Kiekvienoje dėžutėje yra po 2 vaisius ir 2 daržoves - visi tapyti rankomis. Žaidimas universalus. Galima rūšiuoti pagal spalvas, žaisti parduotuvėlę, mokytis apie sveiką mitybą, verti ir lavinti smulkiąją motoriką. Rinkinyje 28 dalys - 5 dėžutės, dvi virvelės, melionas, pomidoras, čili pipiras, braškė, arbūzas, apelsinas, morka, moliūgas, kukurūzas, paprika, citrina, bananas, obuolys, laimas, cukinija, dviejų dalių avokadas, vynuogės, svogūnas, baklažanas, slyva. 

    Sudėtų dėžučių dyis: 50 x 15 x 7,4 cm. Dėžutė: 10 x 15 x 7,4 cm. Arbūzo dydis: 10 cm. Virvelės ilgis 90 cm. 

    Amžius 3+

  • Sensoriniai švytintys rėmeliai
    • Nauja

    Sensoriniai švytintys rėmeliai

    45,00 €

    Šie patogiai rankutėmis suimami mediniai rėmeliai yra užpildyti tamsoje švytinčia medžiaga. Palikite šviesoje 15-ai minučių, suaktyvinkite švytėjimą ir nusinešęs į tamsą mėgaukitės ryškiomis švytinčiomis spalvomis. Vaikams patiks stebėti tekantį švytintį skystį sukant ir judinant rėmelius. Rėmelių švytėjimas trunka iki 6 valandų. 

    Dydis: 18,5 x 12 x 2 cm (vidinis skersmuo 8 cm.)

    12+ mėnesių.

  • Sensoriniai blyksintys...
    • Nauja

    Sensoriniai blyksintys...

    29,00 €

    Keturi sensoriniai kamuoliukai, kurie blyksi mėtomi. Vaikams patinka žaisti su šiais įvairiaspalviais tekstūriniais kamuoliukais, kurie žybsi atšokę nuo kieto paviršiaus. Idealūs žaisti sensorinėse erdvėse - mėtyti, gaudyti. Kamuoliukai puikiai tinka mažoms vaikų rankytėms. Kiekvienas kamuoliukas skirtings paviršiaus tekstūros, skirtingų spalvų: violetinis, rožinis, geltonas ir permatomas su LED švieselėmis. Kiekvienas kamuoliukas turi 1200 žybsėjimo ciklų.

    5 kamuoliukai. 4 kamuoliukai - 10 cm skersmens, 1 kamuoliukas - 8 cm skersmens.

    Pažiūrėkite video apačioje!

  • Šviesos lenta A3 Tickit
    • Nauja

    Šviesos lenta A3 Tickit

    99,00 € Nuo

    LED šviesos lenta yra interaktyvi priemonė, plačiai pritaikoma įvairiose kūrybinėse lavinimo ir pažinimo veiklose. Puikiai tinka darželiuose, mokyklose, namuose. Nauja magnetinė jungtis ir trys apšvietimo lygiai, suteikiantys vėsų, švarų, ryškų foninį apšvietimą. Lenta puikiai tinka spalvų, šviesos, formų tyrinėjimo veikloms. Galima žaisti individualiai ir grupėse. Lenta plona, suapvalintais kraštais, lengvai valoma ir lengvai pernešama. Lengvai įjungiama/perjungiama, yra užrakinimo funkcija.

    Tyrinėjimo padėklas yra pagamintas iš polikarbonato, yra ypatingai stiprus, ilgaamžis ir tvirtas. Net pripildžius vandeniu, padėklą galima nešti be baimės, kad jis sulinks. Padėklas tinka A3 dydžio šviesos lentai. Jis sukurtas žaisti ir eksperimentuoti su skysčiais bei biriais produktais - kruopom, miltias, žele pavidalo medžiagomis ir t.t. Puikiai tinka tapymui ant vandens, į padėklą telpa A3 formato lapas.  

    A+ energijos klasė (lentos), universalus adapteris, instrukcijos 8 kalbomis.

    Galite rinktis tik šviesos lentą bei šviesos lentą su padėklu. 

    Priemonės skirtos vaikams su griežta suaugusiųjų priežiūra.

    Video apačioje!!!

  • Šviesos lenta A2 Tickit
    • Nauja

    Šviesos lenta A2 Tickit

    145,00 € Nuo

    LED šviesos lenta yra interaktyvi priemonė, plačiai pritaikoma įvairiose kūrybinėse lavinimo ir pažinimo veiklose. Puikiai tinka darželiuose, mokyklose, namuose. Nauja magnetinė jungtis ir trys apšvietimo lygiai, suteikiantys vėsų, švarų, ryškų foninį apšvietimą. Lenta puikiai tinka spalvų, šviesos, formų tyrinėjimo veikloms. Galima žaisti individualiai ir grupėse. Lenta plona, suapvalintais kraštais, lengvai valoma ir lengvai pernešama. Lengvai įjungiama/perjungiama, yra užrakinimo funkcija.

    A+ energijos klasė, universalus adapteris, instrukcijos 8 kalbomis.

    Lenta su priedais - A2 dydžio šviesos lenta + sensorinės gelinės žuvytės + blizgūs skaičiukai + permatomų formų rinkinys + 5 A4 dydžio permatomi lapai

    Video apačioje!!!

  • Atradimų šviesos stalas Tickit
    • Nauja

    Atradimų šviesos stalas Tickit

    339,00 €

    Šviečiantis sensorinis vandens (smėlio) stalas su skirtukais - padėkliukais. Puikiai tinkančia begaliniams taktiliniams eksperimentams su įvairiomis medžiagomis (smėliu, kinetiniu smėliu, modilinu, įvairiomis klampiomis medžiagomis, miltais, putom, vandeniu, ryžiais, makaronais...) bei vizualine šviesos ir spalvos stimuliacija, taip pat įvairioms grupinėms veikloms, smulkiosios motorikos lavinimo veikloms, įvairių medžiagų rūšiavimui. Tinka individualiai ir grupinei veiklai. Stalas tvirtas, bet lengvas, lengvai plaunamas. Padėkliukai atitinka stalo dydį ir puikiai tinka įvairiems rūšiavimo žaidimams, eksperimentams su įvairiomis medžiagomis. Padėkliukus galima naudoti ir išimtus iš stalo. Lengvai plaunami, pusiau permatomi. 

    Stalas turi A+ energijos klasę ir atsparumą vandeniui IP65. Universalus kroviklis. 8 valandų krovimas suteikia 5-10 valandų darbo (priklausomai nuo režimo).

    Dydis: 45 cm x 69 cm. Įgilinimas 6 cm. Padėkliukų dydis: 31,5 x 27,2 x 12 cm.

    Tinkamas vaikams su griežta suaugusiųjų priežiūra.

    Pagaminta UK Tickit® 

  • Trišuolio startukai Puma TJ...
    • Nauja

    Trišuolio startukai Puma TJ...

    219,00 €
  • Sprinto startukai Puma...
    • Nauja

    Sprinto startukai Puma...

    119,00 €

    Aukščiausios klasės sprinto startukai.

    Ypatingai lengvi ir tvirti