• Išpardavimas!
  • −15%
Aktyvus atminties žaidimas
  • Aktyvus loginis atminties žaidimas
  • Aktyvus atminties žaidimas
  • Aktyvus atminties žaidimas vaikams BS toys

Aktyvus atminties žaidimas "Vabaliukai"

20,40 € Sutaupote 15%
24,00 €
Su mokesčiais

Aktyvus atminties BS Toys žaidimas "Vabaliukai" skirtas vaikams nuo 3 metų. Smagus žaidimas, skirtas lavinti pastabumą, loginį mąstymą, reakciją, skatina judėti, susikaupti ir varžytis. Žaidimas gali būti žaidžiamas keliais būdais. 

Figūrėlės medinės. Figūrų kraštinės dydis: 8 cm kauliukai: 4 cm.

Žaidime 18 figūrėlių ir 2 kauliukai.

Žaidimo  taisyklės apačioje!!!

Kiekis
Prekę pristatysime per 2-4 darbo dienas

BS Toys žaidimą "Vabaliukai" galima žaisti įvairiais būdais. 

1 variantas: tam tikroje erdvėje sudedamos užverstos plokštelės. Vaikas ridena du kauliukus. Visi bėga prie plokštelių ir kuo greičiau ieško reikiamos spalvos ir rūšies vabaliuko. Jeigu atverstas vabaliukas netinka, plokštelė užverčiama, kad kiti žaidėjai nežinotų, kas joje pavaizduota. 

2 variantas: vabaliukai suslapstomi patalpoje (tarp knygų, už baldų ir panašiai). Ridenami kauliukai, ieškomi reikiami vabaliukai kaip ir pirmuoju atveju.

3 variantas: visos plokštelės užverstos sudedamos į bokštelį. Ridenamas kauliukas, nurodantis spalvą. Jeigu atverstas viršutinis vabaliukas atitinka kauliuko spalvą, visi vaikai atlieka judesį (pavyzdžiui: purpurinė spalva - šuoliukas; žalia spalva - kūlverstis, geltona spalva - apsisukimas apie savo ašį). Bet judesį gali nurodyti vaikas, atvertęs sutampančios spalvos plokštelę.

4 variantas: išdėliojat užverstas plokšteles gale salės. Vaikas rita kauliukus, nubėga per salę, atverčia plokštelę, tikrina, ar atitinka, jei taip - parsineša, jei ne, palieka užverstą. 

4 Prekės