Sensorinis balansavimo takelis su salomis Gonge®
  • Sensorinis balansavimo takelis su salomis Gonge®
  • Sensorinis balansavimo takelis su salomis Gonge®

Sensorinis balansavimo takelis su salomis Gonge®

319,00 €
Su mokesčiais

Sensorinis balansavimo takelis su salomis Gonge® skirtas pusiausvyrai bei sensorikai lavinti. Tinka darželiams bei mokykloms (vaikams nuo 3 m). Rinkinį galima jungti ratu, į tiesią liniją ar zigzagu. Kadangi rinkinyje yra dviejų aukščių salelės, galima išgauti aukštėjimus ar žemėjimus. Maksimali apkrova - 100 kg. 

Rinkinyje:

     ◼   10 cm aukščio salelės (3 vnt.)
     ◼   24 cm aukščio salelės (3 vnt)
     ◼   Taktinis balansinis tiltelis 72,5 x 12,5 x 7  cm (6 vnt)

Skirtingi rinkinio elementai gali būti įsigyjami ir atskirai (teiraukitės telefonu ar el.paštu).

Pažiūrėkite video apačioje!!!

Kiekis
sandėlyje

Sensorinis balansavimo takelis su salomis Gonge® skirtas vaikų pojūčiams, koordinacijai lavinti. Rinkinio balansinių takelių paviršius faktūrinis, atitinkantis tris skirtingas taktinių diskų faktūras. Rekomenduojama ant takelių vaikščioti basomis, taip lavinama kojų sensorika, takelių paviršius guminis, malonus liesti. Takeliai skirtingų ryškių spalvų, kas papildomai atkreipia vaikų dėmesį. Šis balansavimo takelis puikiai papildys kitus Gonge balansavimo takelių ir salelių rinkinius naujais elementais.

Gonge® - tai Danijoje sukurti lavinamieji žaislai vaikams, skatinantys vaikus bendrauti, pažinti save bei plėsti savo fizines galimybes. Tai ypač aukštos kokybės, saugūs, tvarūs produktai, sukurti tam, kad vaikai tobulėtų ir gautų maksimalią naudą. Gonge® priemonės skatina vystytis vaikų motoriką, kognityvinius ir socialinius įgūdžius, didina pasitikėjimą savimi. Žaidimas ir judesys skatina vaikus mokytis. 

1 Vienetas