Aktyvus judesių žaidimas

22,00 €
Su mokesčiais

Aktyvus atminties žaidimas tinkamas vaikams nuo 6 metų, paaugliams ir suaugusiems. Žaidimas puikiai tinka darželiams, mokykloms, šventėms, vakarėliams. Žaidimas lavina vaikų atmintį, motoriką, pastabumą, skatina varžytis. 

Judrųjį žaidimą sudaro 18 medinių 8 cm skersmens diskelių su skirtingais judesiais, dėžutė, medvilninis maišelis, instrukcija. 

Žaidimo video ir taisyklės apačioje!!!

Kiekis
Prekę pristatysime per 2-4 darbo dienas

Judrus atminties žaidimas žaidžiamas taip: vaikai sustoja į eilę, užverstus diskelius pasideda prieš save. Pirmas žaidėjas atverčia diskelį, atlieka judesį. Antras žaidėjas atverčia kitą diskelį, uždeda jį ant pirmojo, atlieka savo judesį bei prieš tai buvusį judesį. Trečias žaidėjas atverčia trečią diskelį, deda jį ant pirmų dviejų, formuodamas bokštą, atlieka naują judesį pavaizduotą diskelyje, po to - antro žaidėjo judesį ir pirmo žaidėjo judesį. Žaidimas tęsiamas toliau tokia pačia tvarka. Suklydęs žaidėjas iškrenta iš žaidimo. Laimi paskutinis likęs žaidėjas, kuris įsiminė daugiausiai judesių.

BS žaislai - sukurti Olandijoje. Didelis dėmesys skiriamas žaislų kokybei ir dizainui. Žaislai sukurti galvojant apie vaikus, kad jie žaisdami lauke ar viduje, su draugais ar vieni, patirtų kuo daugiau džiaugsmo ir emocijų.  Kad jų dienos būtų pilnos spalvų, atradimų, naujų įspūdžių, veiklos, judesio. Kad dienos pabaigoje vaikai būtų su šypsena veiduose ir įraudusiais žandais. Kad jie kasdien mokytųsi linksmoje veikloje! BS žaislai skirti vaikams nuo 3 metų.

11 Prekės