Motorikos žaidimas "Krabų žvejyba"
  • Motorikos žaidimas "Krabų žvejyba"
  • žaidimas "Krabų žvejyba"
  • BS toys žaidimas "Krabų žvejyba"

Žaidimas "Krabų žvejyba"

34,00 €
Su mokesčiais

Žaidimas "Krabų žvejyba" skirtas vaikų motorikai lavinti.  Smagioji krabų šeimynėlė mėgsta laikytis už rankų. Sugauk juos visus ir laimėk žaidimą!

Žaidimą galima žaisti keliais būdais. 1 būdas. Du žaidėjai vienu metu gaudo krabukus. Pagavę krabuką, nuima nuo meškerės ir gaudo kitą. Kas sugauna daugiau, tas laimi. 2 būdas. Du žaidėjai vienu metu gaudo krabukus. Pagavę vieną, nenuima jo nuo meškerės, bet su jo rankyte bando užkabinti kitą krabuką. Laimi tas, ant kurio meškerės kabo ilgesnė krabukų grandinė. 3 būdas. Du žaidėjai vienu metu pagauna tą patį krabą, užkabina jį už abiejų rankyčių ir pernešę į kitą vandens telkinį, paleidžia ten. Žaidimas baigiamas, kai visi krabai pernešami į kitą vietą. 

Figūrėlės medinės. 

Žaidimas skirtas vaikams nuo 3 metų.

Rinkinyje dvi meškerės ir 10 krabų.

Krabo dydis: 15 x 8,5 x 1,8 cm.

Kiekis
Prekę pristatysime per 2-4 darbo dienas

BS žaislai - sukurti Olandijoje. Didelis dėmesys skiriamas žaislų kokybei ir dizainui. Žaislai sukurti galvojant apie vaikus, kad jie žaisdami lauke ar viduje, su draugais ar vieni, patirtų kuo daugiau džiaugsmo ir emocijų.  Kad jų dienos būtų pilnos spalvų, atradimų, naujų įspūdžių, veiklos, judesio. Kad dienos pabaigoje vaikai būtų su šypsena veiduose ir įraudusiais žandais. Kad jie kasdien mokytųsi linksmoje veikloje! BS žaislai skirti vaikams nuo 3 metų.

1 Vienetas