• Išpardavimas!
  • -100,00 €
Smūginis masažuoklis Hypervolt Bluetooth®  iš arti

HYPERVOLT Smūginis masažuoklis (Su Bluetooth®)

299,00 € Sutaupote 100,00 €
399,00 €
Su mokesčiais

Smūginis masažuoklis Hypervolt Bluetooth® veikia vibracijos principu. Bendradarbiaujant su specialistais, pritaikius pažangiausias technologijas, šie masažuokliai buvo sukurti profesionaliems sportininkams, bet pamačius teigiamą poveikį ir puikius rezultatus, masažuoklius rekomenduojama naudoti visiems, kas nori lengvai ir kokybiškai judėti. Masažuoklis skirtas sušildyti, išjudinti, atpalaiduoti sustingusius raumenis, sumažinti skausmą ir tempimo jausmą, padaryti jūsų treniruotę efektyvesnę, produktyvesnę ir malonesnę ar tiesiog leisti jums judėti laisvai, be skausmo ir diskomforto. Masažuoklis skirtas raumenų masažui, negalima masažuoti kaulų bei sąnarių. Masažuoklis turi penkis skirtingus antgalius, skirtingiems tikslams bei skirtingoms kūno vietoms. Plokščia galvutė skirta dideliems raumenims, dideliems plotams masažuoti, pirštelis skirtas gilesniam taškiniam masažui, šakutė skirta achilo sausgyslės zonai bei zonai aplink stuburą, apvalios galvutės yra minkštesnės, universalios. 

Hypervolt masažuoklį gali naudoti profesionalūs sportininkai, masažo specialistai, žmonės, judantys savo malonumui, žmonės, norintys judėti laisvai, pilna amplitude, nekaustomi skausmų. Hypervolt masažuoklis skirtas išjudinti sąstingį, atpalaiduoti raumenų įtampas, nuimti skausmus, atsiradusius dėl per ilgo sėdėjimo, nejudrumo. Tai masažuoklis, padedantis judėti geriau, lengviau, be skausmo, padedantis pasiekti gilius raumenis, tai masažuoklis pavaduojantis jūsų masažo specialistą, kai jūs neturite galimybės pas jį nuvykti. Masažo specialistams Hypervolt masažuoklis gali tapti puikiu pagalbininku darbe, suteikti daugiau galimybių, leisdamas sutaupyti jėgų bei energijos pasiekiant dar geresnių rezultatų, taip pat tai puikus pagalbininkas, siekiant atsipalaiduoti po darbo dienos, nuimti visas susikaupusias įtampas bei greitai ir efektyviai atgauti jėgas. 

     ◼   Bluetooth® ryšys su HyperSmart™ programėle (automatinė greičio kontrolė). Prisijungę prie HyperSmart™ programėlės galite leisti įrenginiui valdyti masažuoklio dažnį, o patys susikoncentruoti į treniruočių procesą.
     ◼   Galingas itin tylus variklis su patentuota Quiet Glide™ technologija.
     ◼   Patentuoti spaudimo jutikliai.  Galite matyti, kaip smarkiai jūs ar jus masažuojantis žmogus spaudžia smūginį masažuoklį. Dega 1,2 arba 3 baltos lemputės po jungikliu.
     ◼   3 greičiai; iki 3200 smūgių per minutę. 
     ◼   Pakraunama ličio jonų baterija (daugiau nei 2 valandos nepertraukiamo darbo). 
     ◼   Penkios skirtingos keičiamos galvutės. 
     ◼   Ergonominis, patogus dizainas. 
     ◼   Svoris - 1,1 kg. 

Pažiūrėkite naudojimo instrukcijas bei video apačioje!!!

Kiekis
sandėlyje

Pagrindiniai masažuoklio naudojimo principai: 

       ◼   Kiekvieną raumenį, kuriame jaučiate įtampą, norite atpalaiduoti, išmasažuoti ar pagerinti judesių amplitudę, masažuokite po 30 sekundžių, vedžiodami masažuoklį aukštyn-žemyn išilgai raumens.
       ◼   Negalima masažuoti kaulų bei sąnarių sričių. Nevedžiokite masažuoklio arti kaulų, sąnarių, dirbkite tik su raumenimis!!! 
       ◼   Jei randate skausmingą vietą, ar jaučiate, kad jūsų raumuo tam tikroje vietoje yra smarkiau įsitempęs, palaikykite toje vietoje masažuoklį 30 sekundžių. Tiek laiko turi užtekti, kad veikiamas vibracijos, raumuo pradėtų atsipalaiduoti ir sąstingis sumažėtų. 

Jums reikėtų pasikonsultuoti su gydytoju prieš naudojant smūginį masažuoklį, jeigu jums nustatytas: 

      ◼   Nėštumas
      ◼   Cukrinio diabeto komplikacijos: tinklainės pažeidimai, neuropatija
      ◼   Epilepsija, migrena
      ◼   Stuburo diskų išvarža, slankstelių lūžiai, spondiliozė
      ◼   Jūs nešiojate širdies stimuliatorių
      ◼   Neseniai turėjote operaciją
      ◼   Neseniai keisti sąnariai, jūsų kaulai sutvirtinti plokštelėmis ar varžtais

Gamintojas - Hyperice.

17 Prekės