Elastinė treniruočių grandinė Revoring® Lite

189,00 €
Su mokesčiais
Elastinė treniruočių grandinė Revoring® - tai inovatyvi, praktinė ir multifunkcinė treniruočių priemonė. Šią universalią ir daug galimybių suteikiančią elastinę grandinę galima naudoti ir viduje ir lauke, kaip funkcinį treniruoklį, dirbant su savo kūno svoriu, kaip jėgos gumą, kaip jėgos virvę, galima dirbti poroje. Elastinė grandinė gali būti trijų stiprumų. 
Revoring® - tai 14 elastinių žiedų, aptrauktų tekstiline medžiaga ir sujungtų gumine mova, už kurios patogu laikyti grandinę treniruočių metu. Daugybė paėmimo vietų, kurias keičiant reguliuojama apkrova duoda begalinę pratimų įvairovę. Revoring® grandinę galima naudoti asmeninėse ar grupinėse treniruotėse, tempimui, pilates treniruotėms, laikysenos taisymui, reabilitacijoje, atletiniam rengimui įvairiose sporto šakose.
Revoring Lite - tai lengviausio pasipriešinimo grandinė, labiausiai tinkama funkcinėms diagnostinėms treniruotėms, sportui namuose, laikysenos pratimams, raumenų stiprinimui bei reabilitacijai. Revoring Lite labiausiai pritaikyta moterims ir vyresniems žmonėms. Ši lengva grandinė nepritaikyta intensyvioms funkcinėms treniruotėms, greičio treniruotėms.
Rinkinyje: Revoring Lite grandinė, Revoring maišelis, the Revoring dirželis ir karabinas bei instrukcijos, kaip lengvai ir greitai paruošti įrankį darbui.
Svoris - 1 kg.

Video apačioje!!!

Kiekis
sandėlyje

1 Vienetas