Tampri mova vaikų grupėms

99,00 €
Su mokesčiais

Ši tampraus trikotažo mova - puiki priemonė grupiniams užsiėmimams, šokiams, aktyviai veiklai bei nusiraminimo zonai sukurti. Komandinė dvasia ir komfortas - tai esminiai vaiko vystymosi ir geros savijautos veiksniai. Ši mova gali patenkinti abu šiuos poreikius. Rasdami savo būdus, kaip judėti, šokti, atlikti pateiktas užduotis komandoje, vaikai lavina savo kūrybiškumą ir patiria daug erų emocijų. Mova taip pat gali pasitarnauti kaip jauki zona nusiraminimui, atsipalaidavimui, lėtoms veikloms, knygų skaitymui, pasakojimų kūrimui.

Labai svarbu, kad dalyvautų visi vaikai, kad judesius atliktų ramiai, saugiai, neskubėdami. Davus nurodymą, visi vaikai kartu atsilošia į movą, atsiremdami į ją tempia į rato išorę. Darant staigius judesius, elastinga mova gali atmest vaiką atgal.  

Vaikai gali judėti ratu, nuolat įtempę movą. Savotiškai šokti, atlikti tam tikrus elementus, žingsnelius, rankų judesius. 

Pratimus galima atlikti stovint, sėdint, klūpint. Atsisėdus galima mėtyti kamuoliuką. Perdavus kamuoliuką taip pat galima perduoti užduotį - įvardint daiktą, pasakyt kažkokią savo ar draugo savybę. Žaidimų įvairovė - begalinė.

Vienas iš judrios veiklos pavyzdžių: keturi vaikai sustoja du prieš du į movą, įtempia ją. Paeiliui bėga abi poros. Pradžioje viena, po to kita. Mova visada turi būti įtempta, bet ne per daug, kad vaikai nukritę nesusitraumuotų. Vienos poros vaikai bėgdami susikeičia vietomis. Tada kitos poros vaikai daro tą patį. Tai aktyvus, smagus žaidimas. 

Poliamidas, Elastanas

5000x5000x1500 mm

Spalva - mėlyna.

Kiekis
sandėlyje

1 Vienetas