• Išpardavimas!
  • −15%

Smulkiosios motorikos žaidimas "Krokodilas"

18,70 € Sutaupote 15%
22,00 €
Su mokesčiais

Smulkiosios motorikos žaidimas "Krokodilas" skirtas vaikams nuo 4 metų, bet gali žaisti ir trimečiai. Puikiai tinka smulkiajai motorikai lavinti, mokytis tikslumo, susikaupimo, mokytis žaisti kartu su draugais. Žaidimo tikslas- surinkti kuo daugiau taškų, išstumiant burbuliukus krokodilui iš nasrų taip, kad žuvytė neiškristų ir krokodilas neliktų alkanas. 

Figūrėlės medinės. 

Krokodilo dydis: 

  • Ilgis 20 cm
  • Aukštis 21 cm
  • Plotis 3 cm

Žaidimo taisyklės ir video žemiau!!!

Kiekis
Prekę pristatysime per 2-4 darbo dienas

Žaidimo taisyklės: visi "burbuliukai" sudedami krokodilui į nasrus, ant viršaus padedama žuvytė. Vaikas, sulaukęs savo ėjimo, paima medinį pagaliuką ir bando išstumti burbuliuką krokodilui iš burnos. Šviesiai mėlyni burbuliukai verti vieno taško, tamsiai mėlyni - dviejų, o pilki - trijų taškų. Jeigu vaikas paliečia burbuliuką, jis jį turi išstumti. Negalima stumti burbuliukų rankomis. Negalima liesti burbuliukų, bandant patikrinti, ar jie tvirtai laikosi. Išstumtą burbuliuką vaikas pasiima sau. Stumiant burbuliukus svarbu, kad žuvytė neiškristų krokodilui iš nasrų. Jeigu žuvytė iškrenta, visi burbuliukai sudedami atgal ir žaidimas pradedamas iš naujo. Žaidimas baigiamas išstūmus visus burbuliukus ir pamaitinus krokodilą žuvyte. laimi tas vaikas, kuris surenka daugiausiai taškų.

BS žaislai - sukurti Olandijoje. Didelis dėmesys skiriamas žaislų kokybei ir dizainui. Žaislai sukurti galvojant apie vaikus, kad jie žaisdami lauke ar viduje, su draugais ar vieni, patirtų kuo daugiau džiaugsmo ir emocijų.  Kad jų dienos būtų pilnos spalvų, atradimų, naujų įspūdžių, veiklos, judesio. Kad dienos pabaigoje vaikai būtų su šypsena veiduose ir įraudusiais žandais. Kad jie kasdien mokytųsi linksmoje veikloje! BS žaislai skirti vaikams nuo 3 metų.

1 Vienetas