Žaidimas "Staigmena kibirėlyje"

22,00 €
Su mokesčiais

Ar bent įsivaizduojate, kaip smagu perduoti staigmeną draugui, traukiant virve pririštą kibirėlį ir maišelį. Galima persiųsti kibirėlį tarp dviejų medžių ar vertikalių atramų, arba vertikaliai - į antrą žaidimų namelio aukštą! Idealus rinkinys žaidimams darželyje ar draugų grupėse. Rinkinyje metalinis kibirėlis, maišelis, du skriemuliai, du karabinai, du kabliukai ir trys virvės (viena ilga ir dvi trumpos).

Žaidžiant vertikaliai. Trumpos virvės perneriamos per metalines skriemulio kilpeles ir pritvirtinamos prie dviejų medžių (atstumas tarp medžių ar atramų iki 2,5 m). Ant ilgos virvės paliekami galai užrišimui (apie 10 cm nuo kraštų), tada 10 cm nuo krašto paprastu mazgu pririšamas vienas kabliukas, virvė perneriama per vieną skriemulį ir jos vidury pririšamas antras kabliukas. Virvės galas perneriamas per antrą skriemulį ir virvės galai surišami. Belieka karabinais prie kabliukų pritvirtinti kibirėlį ir maišelį. Pasiruošimas baigtas. Belieka siųsti draugui staigmenas, raštelius, statybines medžiagas - bet ką, ką tik sugalvosite naudoti savo žaidimams. 

Žaidžiant vertikaliai. Trumpa virvė perveriama per metalinę skriemulio kilpelę ir pritvirtinama antrame namelio aukšte. (Ant medžio šakos, jei žaidžiate medyje) Ilgoji virvė perneriama per skriemulį, viename jos gale pritvirtinamas kibirėlis, į kurį dedama staigmena draugui, tada kitas galas traukiamas žemyn, taip kibirėlis kyla į viršų. Antrame namelio aukšte esančiam draugui belieka išsiimti krovinį. 

2 trumpos virvės 75cm | ilga virvė 6 m | kibirėlis 12cm x 11.5cm x 6.5 | maišelis 18.5 x 14.5cm

VIDEO APAČIOJE!!!

Kiekis
Prekę pristatysime per 2-4 darbo dienas

7 Prekės