Didysis taktilinių rėmelių rinkinys

Didysis taktilinių rėmelių rinkinys

500,00 €
Su mokesčiais

Didįjį taktilinių rėmelių - laiptelių rinkinį sudaro trys kokybiškos taktilinės priemonės: šeši taktiliniai laipteliai su rėmeliais "korys", 5 taktiliniai diskai Gonge ir balansavimo lenta su trim skirtingom plokštelėm Gonge. Visos priemonės gali būti naudojamos žaidimams bei tikslingai terapijai - reabilitacijai. 

Taktiliniai balansavimo laipteliai korys sudaryti iš šešių dvigubų šešiakampių detalių, jungiamų tarpusavyje. Kiekviena detalė turi išgaubtą - laiptelį ir įgaubtą elementą - rėmelį. Vaikai gali susidėlioti įvairių aukščių ir krypčių takelį. Rinkinyje taip pat yra trys šešiakampiai "pupų" maišeliai, kuriuos galima pripildyti įvairiom medžiagom ir dėti į įgaubtas korio dalis - rėmelius. Lipdami kojomis ant įvairių medžiagų vaikai stimuliuojami papildomai. Unikali takelio elementų forma leidžia pripildyti įgaubtas korio dalis įvairiomis medžiagomis, ant kurių vaikai gali lipti basomis kojomis. Laipiodami įvairaus aukščio  detalėmis, vaikai stiprėja, gerėja jų koordinacija, mokosi perkelti svorio centrą. Išgaubta korio dalis yra reljefinė, neslidi. 

Taktiliniai Gonge diskai stimuliuoja vaiko rankų bei pėdų pojūčius. Diskai - rėmeliai sudaryti iš malonaus paviršiaus sintetinės gumos su skirtingų spalvų ir grublėtumo taktiliniais reljefais. Kiekvieno didelio disko reljefas atkartojamas mažoje detalėje, kurią vaikas laiko rankose tuo pat metu kojomis lipdamas ant didelių diskų bando išjausti jų paviršių. Vaikas gali būti atsimerkęs ar užrištomis akimis. Yra daugybė diskų panaudojimo galimybių. Su mažosiomis detalėmis galima atlikti masažą (pavyzdžiui nugaros), atsargiai stimuliuoti vaiko odą ir klausti, kuri detalė maloniausia, kokius pojūčius sukelia. Taip vaikas skatinamas pajusti ir įvardinti savo pojūčius. 

Balansavimo lenta Gonge® Balanco skirta žaidimui, sportui bei tikslingai reabilitacijai. Ji stimuliuoja psicho bei sensomotorines funkcijas: koordinaciją, judesių mobilumą, reakciją, koncentraciją ir gerina laikyseną. Balansavimo lenta yra dviejų sudėtingumo lygių. Kiekvienas rinkinys turi po tris keičiamus įdėklus su skirtingomis užduotimis. Maksimali apkrova 120 kg.

Šį rinkinį pristatysime nemokamai per 2-4 savaites. 

Gamintojai WEPLAY, GONGE.

Pažiūrėkite video apačioje!

Kiekis
sandėlyje

2 Prekės